Blog voor ouders en leerkrachten

Hallo,


Als ik na het schrijven van mijn blog op de verzendtoets klik, heb ik natuurlijk geen idee wat er met mijn blog gebeurt.

Wordt mijn blog trouw gelezen of belandt hij in de prullenbak?

Zo weet ik natuurlijk ook niet of het je al was opgevallen dat je al een paar maanden geen nieuwe blog van mij ontvangen hebt.

Ik mis al een poosje de inspiratie om een nieuwe blog te schrijven.

En dat heeft een reden die ik graag met je wil delen.

Mijn moeder had al jaren een ernstige, progressieve hersenziekte. Daardoor kon ze niet meer thuis bij mijn vader wonen. Eind maart kreeg ik van haar eerste verzorgster een telefoontje dat het niet goed met haar ging. De laatste week van haar leven heb ik bij haar gewaakt. Temidden van haar kinderen en kleinkinderen is mijn moeder uiteindelijk rustig uit het leven weggegleden.

Vrij snel na de begrafenis heb ik het werk in mijn praktijk weer opgepakt.
En ook al gaat het leven verder en moet je door; een rouwproces laat toch zijn sporen na.

Ik maak elke week leuke en interessante dingen mee met mijn jonge, oudere en zelfs volwassen (Pabo)leerlingen, aan schrijfstof dan ook geen gebrek. Maar de zin om blogs te schrijven is even helemaal verdwenen.

Daarom geef ik mezelf een lange vakantie en pak ik na de zomervakantie de 'pen' weer op.

Het is misschien nog wel wat vroeg, maar toch wil ik je nu alvast een hele fijne, ontspannen en inspirerende zomervakantie toewensen.

Tot na de zomervakantie.

Met beeldende groet,

Ilse Schreuder

P.S. Wil je van mij leren hoe ik kinderen (met een meer visuele leerstijl) begeleid bij automatiseringsproblemen (rekenen/spelling)? Vraag dan de folder voor het nieuwe schooljaar bij me op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

P.S. Ontvang je deze blog dubbel? Dan bied ik je hiervoor mijn excuses aan. Je staat dan ingeschreven voor zowel mijn blog voor ouders als mijn blog voor leerkrachten en mijn websysteem kan dit niet op een andere manier verwerken.

 

Beeldendleren, help kinderen met leerproblemen door hen een methode te leren om met plaatjes te denken