E-book: "Is mijn kind een taaldenker of een beelddenker?"
Naast het schrijven van mijn blog waarin ik mijn ervaringen en inzichten deel hoe ik kinderen ondersteun die problemen hebben met rekenen, spelling, lezen of studeren, schrijf ik ook e-books waarin ik dieper inga op leerstrategieën en methodes.
Op deze manier krijg je een goede indruk op welke manier ik kinderen begeleid en krijg je een indruk van wat ik leerkrachten zou kunnen leren in mijn workshops.  

Je mag nu direct mijn ebook "Is mijn kind een taaldenker of een beelddenker?" gratis downloaden!
Klik hier, dan begint de download meteen.

Je kunt je ook (gratis) aanmelden om mijn blog te ontvangen. Dan krijg je regelmatig een mailtje van mij waarin ik inzichten met je deel en tips geef over allerhande onderwerpen. Bovendien ontvang je dan ook mijn nieuwste e-book "Waarom kinderen de tafels weer vergeten en/of niet kunnen onthouden"!


E-book: "3 Redenen waarom kinderen eenvoudige sommen tot 20 en 100 niet vlot kunnen uitrekenen en waarom automatiseren een noodzaak is."
Dit tweede e-book gaat over het belang van goed kunnen hoofdrekenen. De oorzaak van veel rekenproblemen is terug te vinden in het niet goed kunnen hoofdrekenen tot 20 en 100. In dit e-book ga ik in op de vraag waarom sommige kinderen (ook in de bovenbouw) moeite hebben met hoofdrekenen en waarom het belangrijk is om het rekenen tot 100 vlot en gemakkelijk te kunnen.

Regelmatig stel ik lezersvragen centraal in mijn blog. Daarom zou ik je graag het volgende willen vragen: "Waar loop jij tegenaan? Over welk onderwerp zou jij meer willen weten?". Laat het mij weten, wie weet vind je het antwoord eerdaags terug in een blog.

Mijn e-book over '3 Redenen waarom kinderen eenvoudige sommen tot 20 en 100 niet vlot kunnen uitrekenen en waarom automatiseren een noodzaak is",  kun je hier downloaden.

Ik wens je veel leesplezier toe! 

Ik hoop dat mijn e-books een aantal vragen van je zal beantwoorden en wie weet kan ik je verder helpen.

In mijn workshops voor leerkrachten leer ik leerkrachten (theoretische) inzichten te vertalen in praktische handvatten hoe je taal- en rekenzwakke kinderen kunt begeleiden. Ik heb een aantal standaard workshops, maar geef indien gewenst ook workshops op maat. Scholen en organisaties kunnen mij benaderen voor het geven van een workshop op locatie of de folder aanvragen waar individueel op workshops ingeschreven kan worden.

Ben je op zoek naar persoonlijke begeleiding voor jouw kind? Zoek je een reken- of taalexpert? Neem dan contact met mij op, ik help jullie graag verder.

Met hartelijke groet,

Ilse Schreuder

Tel: 0519-220315
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.